srijeda, 31. kolovoza 2016.

Koristeći samo 2 sastojka oslobodit ćete se svih masti i parazita u tijelu, bez ikakvog napora!

6457

Obično se smatra da nam samo stroge dijete mogu pomoći da spalimo masne naslage sa našeg tijela. To naravno nije tako jednostavno, jer ostale rezerve energije mogu ometati naše pokušaje da se oslobodimo viška masnoće.
Osim masti u našem tijelu, postoje i drugi depoziti energije, poput proteina i glikogena. Kako tijelo koristi te izvore energetskih uvjeta tako koristi i masne naslage za energiju. Normalno je da žudimo za slatkim ili slanim s vremena na vrijeme, što može biti zadovoljavajuće.

Ali, kada su žudnje vrlo česte, i ne možete biti siti bez obzira na to koliko hrane jedete, onda vjerojatno ima neke parazite u stomaku (oni konzumiraju hranjive tvari iz hrane koju jedemo), ili ste samo pod puno stresa.
Konzumiranje puno slatke hrane može stvoriti sluzavo okruženje koje je pogodno za parazite. Oni napreduju i razmnožavaju se u ovakvim uvjetima, pa upravo česta žudnja može biti uzrokovana ovim bakterijama ili gljivicama.
Ovaj recept će vam pomoći da se riješite parazita i masnih naslaga iz vašeg tijela. Najbolje od svega je što trebate samo 2 sastojka.
Sastojci
  •     sušenih klinčića
  •     100 gr.  lanenog sjemena
Priprema

Smiksajte oba sastojka dok ne dobijete prah. Konzumirajte 2 kašike praška svako jutro, uz doručak ili uz čašu vode ili soka.
Preporučujemo da uzimate ovaj lijek tri dana za redom, nakon toga napravite pauzu od tri dana, zatim možete nastaviti sa konzumiranjem od samog početka.
Već nakon 30 dana primjetit ćete poboljšanje. Podijelite ovaj jednostavan recept sa vašom rodbinom i prijateljima. Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu stranicu češće.
Izvor:http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...