srijeda, 31. kolovoza 2016.

Najmoćnija krema za SKIDANJE SALA: Samo utrljajte na svoju kožu i postićete nevjerojatne rezultate!

krema mršanje

Ova krema je isprobana od strane mnogih ljudi i daje iznenađujuće rezultate u kratkom vremenskom razdoblju. Pružit će vam savršen oblik tijela, a rezultati će se pojaviti u samo nekoliko dana.

Ova krema je toliko snažna da uklanja masnoću, smanuje celulit, i vraća kožu na svoje mjesto. Nema nikakvih nuspojava, te je u mogućnosti ukloniti podbradak, smanjiti trbuh, kao i druga područja na kojima bi željeli izgubiti višak sala.
Recept je vrlo jednostavan i sadrži par lako dostupnih sastojaka, isprobajte i uvjerite se i sami u njegovu učinkovitost.
Sastojci
  •      1 mali dio od kamfora
  •      1 kašika sode bikarbone
  •      3 kašike alkohola
  •      2 kašike Vicks VapoRub
Priprema i primjena

Pomiješati sastojke da dobijete kremastu teksturu koju ćete primjeniti na područja na kojima želite izgubiti višak masnoće. Nakon toga, zamotajte taj dio tijela trakom ili folijom i ostavite tako 20 minuta. Na kraju isperite sa toplom vodom.
Ova krema je odlična za gubljenje težine i pomoći će vam poboljšati vaš izgled kože. Još jedna odlična stvar jeste da će vam uštedjeti puno novca.
Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.
Izvor:http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...