petak, 19. kolovoza 2016.

Ova nevjerojatan RECEPT će ukloniti vaše bore za 7 dana !!!

jjk

Mnoge žene troše mnogo novca na razne kozmetičke proizvode, koji su obično nisu tako učinkovita. U međuvremenu, u svojim kuhinjama imaju savršenu protiv bora serum.
Svi znaju da češnjak je dobar za vaše zdravlje i to je snažan antioksidans i prirodni antibiotik. No jeste li znali da češnjak može ukloniti bore?
RECEPT:
Za pripremu ovog recepta prvo morate guliti jedan češanj češnjaka i zgnječiti ga lijepo. Zatim morate dodati 1 kašičicu meda i 1 kašičicu gline u prahu, koji se mogu kupiti u trgovini ili ljekarni. Sada morate promiješati smjesu i vaša maska ​​je spremna da se primjenjuju na vaše lice.
Što se tiče programa, prvo morate temeljito očistiti lice, a zatim nanesite masku. Sljedeća stvar koju trebate učiniti je 20-30 minuta, a zatim isperite lice mlakom vodom.
Možete ostaviti masku preko noći i oprati lice u jutro, ali prije nego što to bi bili sigurni da koristite stari jastučnicu za svoj jastuk.

http://www.narodnilijekovi.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...