petak, 19. kolovoza 2016.

Budući roditelji su ostali šokirani nakon ultrazvuka: “Ne znam kako da vam ovo kažem”

hb5656

Mike Roberts podijelio je na svom Reddit računu jednu bizarnu fotografiju koja je privukla ogroman broj ljudi i više stotina komentara zbunjenih korisnika.
Dok su neki pokušavali dokučiti koji bi to automobil mogao biti, drugi su predlagali prigodna “automobilska” imena. Tako je neko napisao: “Ako je dječak, treba ga nazvati Chevy”, a odgovor budućeg tate je bio: “Žena odbila, nije za šalu”.

Naime, ovaj par je pokušavao zatrudnjeti više od dvije godine, pa su čak pokušali i sa umjetnom oplodnjom. Međutim, na kraju su dobili djevojčicu putem surogat trudnoće.

Tu je krenuo obrz. Naime, kada je njihova kćer napunila šest mjeseci, par je saznao da su opet u drugom stanju.

“Čudo se dogodilo, moja supruga je ostala trudna i to prirodnim putem. Kako drugačije kad nosite automobil”.

Presretni roditelji su otkrili da nejasna slika ultrazvuka koja je zbunila mnoge zapravo prikazuje dječaka. Iako je ovo vjerojatno najčudniji ultrazvuk koji smo vidjeli, liječnik je rekao da je fetus dobro.

https://youtu.be/nrJhBU1DOPg



http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...