petak, 24. lipnja 2016.

Čovjek pobjedio DIJABETES bez lijekova! Evo što je konzumirao 4 mjeseca…


 234634634

Mladiću je dijagnosticiran visoki krvni pritisak i dijabetes prije četiri godine, pa je morao uzeti brojna ulja za liječenje na dnevnoj bazi.
Međutim, on je odlučio da postupa potpuno prirodno i počeo je konzumirati sirovo povrće i voće i na kraju uspio u obnovi svog zdravlja!

Odlučio je okrenuti potpuno novu stranicu u životu i napokon riješiti svoje zdravstvene probleme.
Zapravo, vidio je emisiji “Na rubu znanosti” na TV-u, koji je intervjuirao Dr. John Zirdum, koji su konzumirali samo sirovu hranu za 12 godina. Čim je show završio, ovaj mladi čovjek mislio je o tome i odlučio pokušati isti pristup. On je kupio blender i odlučio promijeniti svoj život!
Tijekom prvog tjedna, doživio je određena iskušenja, ali on ih je nadvladao, a posljedice tog režima bile su vidljive odmah, budući da je razina šećera u krvi pala na 5.
Kao rezultat toga, on je prestao uzimati inzulin jer je vjerovao da njegova nova prehrana ne može povisiti razinu šećera. Za svaki slučaj, on se namjeravao vratiti na isto liječenje inzulinom ako se poveća. Ipak, ništa se promijenilo, njegova razina šećera u krvi ostala je stabilan, a on je počeo gubiti na težini.
U samo 25 dana, ovaj mladić je izgubio 11 kilograma, a taj trend je nastavio i dalje.
Nakon samo četiri mjeseca, bio je potpuno nova osoba, imao je 20 kilograma manje, bez inzulina, a krvni pritisak mu je bio u normali. On više ne koristi nikakve tablete i osjeća se nevjerojatno zdrav, sretan i zadovoljan.
Danas ćemo otkriti recept njegovog omiljenog soka:

Sastojci:
5 banana
2 jabuke
2 kivija
puno kelja
Postupak pripreme:
Stavite sve sastojke u zdjelu i prelijte pola litre vode preko njih
Kako se koristi:
Popijte pola litre ovog ukusnog soka ujutro i a ostatak tijekom cijelog dana.
Ako se odlučite slijediti ovaj tip zdrave prehrane, trebali stalno jesti svježe voće, voćne salate, kao i tunu, jer se njena uporaba preporuča zbog velike količine vitamina B12, koji je ključan za tijelo.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...