petak, 24. lipnja 2016.

Ovaj nevjerojatni prah pomoći će vam da sagorite čak 80% sala na trbuhu!!! (RECEPT)

648445z63

Budući da svi vole hranu, gubitak težine je vrlo težak proces. To znači da bismo trebali češće piti običnu vodu, vježbati svaki dan i napraviti neke velike promjene u načinu života, kao što je mijenjanje naše prehrambene navike i svojih navika spavanja. To je težak i složen proces.


U ovom članku ćemo vam pokazati malu tajnu sa jednim sastojkom iz vaše kuhinje koji trebate ubaciti u svojoj zdravoj prehrani i ubrzati proces mršavljenja, tako da ne bi trebali biti zabrinuti.

Pokazat ćemo vam dva odlična recepta sa sodom bikarbonom koja će spaliti vaše salo u rekordnom roku.

Trebat će vam sljedeći sastojci:
1 kašika sode bikarbone
½ šolja vode
Sok od limuna ili grejpa
Priprema
Samo dodajte sodu u čašu vode, promješajte a zatim dodajte limuna ili sok od grejpa. Ujutro trebate piti odmah nakon što se probudite. Trebali bi jesti svoj doručak nakon 20 minuta.

Recept sa sodom i jabučnim ocatom
Trebat će vam sljedeće sastojke:
½ kašićica sode bikarbone
2 kašike jabučnog octa
1 šolja vode
Priprema
Samo pomiješajte sodu sa jabučnim ocatom. Dodati ovu smjesu u čašu vode. Također piti ujutro na prazan stomak, 20 minuta prije doručka.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...