subota, 25. lipnja 2016.

Ime govori sve! Krema za podmlađivanje, utrljajte na kožu i vidjet ćete da čuda postoje!



The-Name-Says-Everything-Rejuvenation-Cream-Rub-On-Your-Skin-And-See-The-Magic

Starenje je potpuno prirodan proces koji se događa svima nama vremenom. Počinjemo primjećivati prve znakove starenja na licu, odmaj počnemo paničiti.

Fine linije i bore oko očiju, tamne mrlje i krugovi, proširene pore, saggy kožu ispod brade i na našem vratu.
Nakon što smo počeli primjećivati te znakove možemo početi razmišljati o tome kako možemo preokrenuti proces i što učiniti kako bi se sakrila znakove starenja onoliko koliko možemo. Na taj način mi obično mislimo o koži na licu i vratu, a mi gotovo uvijek zaboraviti naše ruke, koji se također može pokazati znakove starenja, i oni mogu biti puno vidljivije nego na lice i vrat. To je djelomično zbog činjenice da smo stalno koristili naše ruke.
Ako želite pomladiti svoje ruke i učiniti ih izgledaju mlađe i mekše ovaj članak ima rješenje za vas. Recept koji ćemo podijeliti učinit će vaše ruke meke i svilenkasto kao nikad prije. Recept je za piling krema za ruke piling koji će ukloniti sve mrtve stanice kože i pomladiti vašu kožu.
To je vrlo jednostavno napraviti, ali je izuzetno učinkovit, mnogo učinkovitiji od onih koje se mogu kupiti u trgovini.
Recept:
Sastojci:
2 žlice. smeđeg šećera
1 žlica. maslinovog ili kokosovo ulje
1 žličica. cimeta.
Priprema:
Uzmite malu zdjelu i miješati sve sastojke u njoj sve dok ne dobijemo homogenu pastu. Nanesite na ruke i lagano ih masirajte. Isperite toplom vodom i osušite pamučnom krpom. Primijetit ćete nevjerojatne rezultate odmah nakon prve primjene.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...