subota, 25. lipnja 2016.

Ne možete zaspati? Ova domaća smjesa će izliječiti nesanicu

assssssssssssss

Buđenje usred noći može biti vrlo neugodna i frustrirajuća. Prema znanstvenicima, oko 42% svih ljudi u SAD-u to slučaj.
Naime, glavni razlog za to je nesumnjivo svakodnevni stres, jer kao što spavamo, postoji jaka biokemijska reakcija događa između hormona stresa u tijelu.


Srećom, postoji jednostavan, ali stvarno učinkovit lijek koji je vrlo korisno za one koji imaju iskustvo nesanica često. To uključuje sol i šećer jedino, ali ona pruža fantastičan učinak.

Obje od tih sastojaka su neophodni za tijelo i naš metabolizam, kao što su oni zaduženi za regulaciju hormona stresa i pomoći proizvodnje energije u stanicama.
Oni djeluju kao stanica punjača, kao što je glukoza potrebna za mitohondrije, a zdrava ravnoteža natrija u međustanične tekućine rezultira tjelesnu energiju i pravilno disanje.
Osim toga, šećer šalje poruku tijelu da ne treba da objave stres hormona, a sol homeostatski stanje, nakon čega slijedi kontrolirane funkcije adrenalina. Osim toga, trebali biste već znati da šećer ne čini osoba hiperaktivna.
Ovo je način kako pripremiti svoj vlastiti, lijek protiv nesanice:
Sastojci:
2 kašičice čistog ružičaste himalajske morske soli
2 kašičice organski smeđi šećer
5 kašičica meda
Postupak pripreme:
Te bi trebao miješati sve sastojke u plastičnu vrećicu i protresite ih dobro kako bi dobili homogenu smjesu.
Koristiti:
Prije odlaska na spavanje, ili kada se probudite tijekom noći, trebali staviti kašičicu ove mješavine pod jezik. Neka se topi i ona će završiti u krvi.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...