subota, 25. lipnja 2016.

KAKO ukloniti bradavice na najlakši način

bradavice

Bradavice i kožne oznake su čest problem mnogih ljudi iako oni nisu osobito opasne po život oni mogu biti vrlo neugodne.
Postoje različite metode uklanjanja, neke zahtijevaju kirurške zahvate drugi ne toliko, ali vodikov peroksid dokazano da se na najlakši i najbrži način uklanja bradavica i kožne oznake i to možete učiniti kod kuće. Postupak je vrlo jednostavan i bezbolan.

Evo što vam je potrebno:
35% prehrambenog vodikovog peroksida
pamuk brisevi
Turpija za nokte
Prvo čitajte mjere opreza, a zatim možete započeti.
Ako želite ukloniti bradavice sa tabana očistite prije nego počnete tretman. Tada potopiti pamuk obrisak u vodikov peroksid i pažljivo primijenite ga na bradavicu. Budite oprezni da ne primijenite na svoju prirodanu kožu jer može izazvati iritaciju. Ponovite postupak 3-5 puta na dan tijekom 1-2 tjedna.
Primijetit ćete kožu oko zahvaćenog područja uzimajući bijelo, a to je kako to treba biti. Nastavak primjene vodika do bradavica postaje crno . Ako su one na tabanima može proći još neko vrijeme dok potpuno ih ne uklonite.
Pazite na slijedeće upute:
Ne primjenjivati vodik na prirodanu kožu.
35% vodikov peroksid je vrlo jaok rješenje pa ako se bradavica nije na osjetljivom području treba ga razrijediti s malo vode.
Vodikov peroksid se ne smije koristiti za uklanjanje kožnih oznaka ili protiv bradavica oko očiju ili trepavica, jer mogu oštetiti vaš vid.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...