nedjelja, 26. lipnja 2016.

NE IGNORIŠITE IH: Ovo su najčešći znakovi upozorenja da ste možda zaraženi HIV-om!

47345

Pojavljivanje ovih simptoma ne mora značiti da ste zaraženi HIV-om ali zašto riskirati svoj dragocjeni život…
Stalno ste umorni
Umor i temperatura su najčešći znakovi da ste možda izloženi ovom virusu. Ako su umor i temperatura popraćeni konstantnim umorom,upalom grla, natečenim limfnim organima onda bi ste se trebali zabrinuti.

Infekcije uzrokovane Candidom
Vrlo česta gljivična infekcija. Pojavljuje se u ustima i otežava žvakanje i gutanje hrane i vode. Ako ste patili od ove infekcije u više navrata podhitno se testirajte na HIV.
Osip na koži
HIV čini naš imunološki sustav slabim, a time je osip vrlo čest. Ako osip rezultira u intenzivan svrab i paljenje to može biti jasan znak HIV-a.
Povraćanje i proljev
Oko 40% ljudi koji su zaraženi ovim virusom će doživjeti kratkotrajnu mučninu, proljev ili povraćanje. Fluktuirati gubitak težine i umor se obično vide na zaraženim HIV-om.
Suhi kašalj
Suhi kašalj je najopasniji simptom HIV-a. Mnogo puta, to može biti alergija, ali ako suhi kašalj prate umor, groznica i česti gubitak težine, odmah posjetite doktora.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...