subota, 25. lipnja 2016.

UPOZORENJE: Prestanite piti ovu vodu, istina iza nje je zastrašujuća

voda

Koliko često ste mislili u sebi: “Dobro bi mi došlo malo vode upravo sada.” Tada ćete otići i kupiti bocu vode u dućanu – obično svjetloj boci, jer se teško može naći u drugoj. Vrlo lako uzeti jednu sa sobom kada idete trčati ili kad ste na putovanju.
Postoji još jedna situacija u koju svi mi jako dobro znamo, a to je druga strana: prekrasan krajolik, plaža, puna plastičnih boca i smeća. To može biti kobno ne samo za životinje koje se mogu ugušiti njima.



Zašto piti vodu iz plastičnih boca? Tijekom ispitivanja u Detroitu, SAD, utvrđeno je da je skupo $ 2 boce vode zapravo ima lošiju kvalitetu od one vode iz slavine. Ali kako to da većina ljudi su više vjerojatno zgrabiti bocu vode svejedno?

Proizvođači prodavaju flaširanu vodu na opisivanje cijeni do 2000 puta u odnosu na onu što plaćate kući
Dakle, tvrtke su morali umjetno stvoriti potražnju. U oglasima su upozorili na pitku vodu iz slavine, jer je to, navodno, previše opasno i treba se koristiti samo za tuširanje ili suđe. Zatim su dodani šarene slike planina na ambalažu na boce s vodom.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...