petak, 24. lipnja 2016.

DJEVOJKE VELIKI OPREZ: Zbog OVOG proizvoda djevojka je izgubila pamćenje, kosu i nokte!

 56745
Životna priča mlade djevojke kojoj su se dogodile užasne stvari zbog korištenja sasvim običnog proizvoda za žene. Obratite pažnju jer vrlo lako možete napraviti istu grešku kao što je ona učinila.



Bio je to jedan običan dan u kupaonici za nju nakon nakon čega su joj nokti počeli otpadati i počela je gubiti kosu.
Liječnici su rekli da se to dogodilo zbog toksičnog šoka, neobične bakterijske bolesti koja je stečena kao rezultat korištenja TAMPONA!
Osim vrlo lošeg stanja sa noktima, i koža joj je počela otpadati. Uspjela je preživjeti tretman samo jer su je stručnjaci stavili u stanje umjetne kome. Nakon 8 dana su je probudili, a ona se ničega ne sjeća, nije mogla prepoznati ni svoje tri drugarice..
Ova djevojka je bila u strašnom fizičkom stanju, njen mozak otkazuje kao da nije mogla završiti rečenicu, također nije mogla hodati. Njezin oporavak je bio jako težak i trajao je dvije duge godine.
Stručnjaci upozoravaju sve žene i sve mlade djevojke da budu vrlo oprezne s upotrebom tampona, to može biti opasno ako se ne koristi na odgovarajući način, te se mora mijenjati nakon maksimalno 8 sati jer je krv, topao i vlažan okoliš savršen za unapređenje nesigurnih bakterija.
Ne morate mijenjati tampon u noći, jer krvarenje je slabo kad ste ležećem položaju.
Podijeli ovaj post sa vašim prijateljima, možda nekoga spasite!

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...