četvrtak, 23. lipnja 2016.

Saznajte godinu kada ćete se vjenčati! Pročitajte ovo i pogledajte vaš DLAN!

56856h5

Hiromantija je umjetnost čitanja ruke kako bi dobili ideju o budućim događajima u životu. Možete vidjeti svoju dob kada stupate u brak proučavanjem vaših bračnih linija na dlanu. Bračne linije su također poznate kao naklonost ili crte unije.

Kako pronaći dob za brak?
Iz brakčne linije, možete dobiti naznake o braku dobi. Te linije su prisutne na rubu dlana ispod malog prsta. To se može vidjeti na vanjskom rubu dlana, a linija nastavlja prema području ispod malog prsta. Vrlo je uobičajeno da ima više od jedne bračne linije, pa nemojte biti iznenađeni.

235fwefwef

Iako se ove kratke vodoravne crte zovu bračne linije, one samo ukazuju na važne odnose koji vas impresioniraju duboko. Ovi odnosi ne moraju nužno uključivati brak. Nekoliko svjetlosnih linija pronađenih na tom mjestu će se navesti romanse, dok linije koje su jasne i jake pokazuju jače odnose.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...