petak, 24. lipnja 2016.

NEVJEROVATNO ISTRAŽIVANJE: Lišće ovog drveta će vam donjeti besprijekorno zdravlje



Višnja je voće koje je poznato kao superzdrava hrana. Obiluju sa vitaminima A, C, E i folnom kiselinom, magnezijumom, gvožđem i vlaknima, tako da ih možemo konzumirati u velikim količinama.

Ćaj koji se dobija od peteljčica i listova višnje pomaže kod izbacivanja pjeska iz mokraćnih kanala, celulita, impotencije, bubrežnih bolesti i hroničnog kašlja. Također ovo lišće se koristi kao sredstvo za ljepotu te pomaže kod peruti i otečenih kapaka.
U kombinaciji sa pivom dobiti ćete odličan eliksir koji igra glavnu ulogu u održavanju lijepe kože.
Također se koristi u postoperacijskim oporavcima, kod smanjena upala, štiti nervi sistem, prevenciji od raka i td.
RECEPT:
U šerpu sipajte jednu kašiku ustinjenog i osušenog lišća od višnje i jednu kašiku osušenih cvjetova kanariona. Zatim ih prelijte ih sa tri čaše toplog piva. Zatim stavite da prokuha sve zajedno, i nakon što prokuha držite na laganoj vatri 30-ak minuta. Nakon toga ohladiti i procjediti nastali čaj kroz gustu cjedilicu ili gazu.
Ovaj čaj pijte po dvije kašike nakon obroka i jednu šoljicu pred spavanje.
Liječenje ovim napitkom će potrajati jedan, najviše dva mjeseca, ali će se isplatiti i rezultati će vas zapanjiti.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...