subota, 25. lipnja 2016.

UPOZORENJE: Svi ih imate u domu a evo šta izazivaju

cancer-products1

Iako se osjećamo potpuno sigurno samo kod kuće, čini se da danas, naši domovi nisu čisti kao što su nekad bili. Očigledno, mi stalno koristimo brojne štetne proizvode, kao što su šamponi, plastike, gume, parfeme, boje, koje su visoke u karcinogena, kao što su formaldehid, nitrobenzen, i metilen klorida.
Sljedeće 7 stavke nisu bezopasni kao što ste možda mislili da su i oni mogu dovesti do brojnih zdravstvenih problema, tako da je pametno da ih izbjeći u cilju poboljšanja okoliša u kojem živite sa svojom obitelji.

šamponi
Konvencionalni šamponi su izuzetno visoke u otrovnih sastojaka, ali ne postoje studije koje mogu dokazati da li oni mogu izazvati rak. Međutim, mnogo je sigurnije koristiti domaći šampon.
Svijeće
SAD Consumer Product Safety Commission (CPSC) proveo je istraživanje i otkrili da 40% svijeća prodaju na tržištu, posebno one mirisne, imaju olovne žice unutar žiška. Od mirisa ulja, oni obično koriste od strane proizvođača kako bi se fitilji čvršće.
CPSC tvrdi da svijeća s lead-core fitilj tisak pet ima puta veću količinu olova smatra štetnim za djecu i nadilazi Agencija za zaštitu okoliša (EPA) standarde onečišćenja za vanjski zrak.
Nadalje, izloženost velikim količinama olova može uzrokovati mnoge zdravstvene probleme, kao što su pitanja u ponašanju, poremećaja hormona i teškoćama u učenju.
Stoga, kako bi se spriječilo tih rizika, te bi trebao koristiti pčelinji vosak svijeće sa pamučnim Wicks.
osvježivači zraka
Brojni osvježivači zraka sadrže hlapive organske spojeve, karcinogeni i toksina poput ftalata estera. Prema istraživanju provedenom od strane prirodnih resursa vijeća obrane (NRDC) koji je ispitivao 13 zajedničkom domaćinstvu osvježivači zraka, a većina njih uključene kemikalije koje mogu pogoršati astmu i uzrokovati reproduktivne probleme razvoja.
Anne Steinemann sa Sveučilišta u Washingtonu također je proveo istraživanje u 2008. godini koje je pokazalo da su svi klima-osvježivači zračili kemikalije koje se navodi da su štetni i otrovni državnim zakonima, kao i kancerogenih tvari bez sigurne razine izloženosti.
Štoviše, niti jedan od tih štetnih sastojaka su uključeni u naljepnice ili listovi podacima o sigurnosti materijala. Stoga, trebali biste koristiti eterična ulja kao prirodni mirisi.
Insekticida i pesticida
Iako smo obično smatramo proizvoda za kućne ljubimce kao što je sigurno i kućnog ljubimca i čovjeka-friendly, većina buha, krpelja i kontrole uši proizvodi sadrže potencijalno kancerogene kemikalije za ljude i kućne ljubimce, kao što su permetrin, organofosfatnim insekticida i karbamate.
tuš zavjese

Plastični tuš zavjese oslobađanje štetnih otrovnih kemikalija, poznat kao hlapivih organskih kemikalija ili HOS, u kadu i tuš, kao i okoliš. Umjetnost isporuke
Istraživanje je pokazalo da su neke umjetničke potrepštine, kao što su otapala i akrilnim bojama, epoksi i gume cementa ljepila i trajnih markera su štetne kemikalije povezane s rakom, alergije i oštećenja organa.
Toksini su posebno opasni za djecu, jer oni su više skloni njihove učinke, zbog svojih nezrelih imunološkim sustavom i viših metabolizma. Stoga, trebali biste pokušati pronaći zelene i otrovne-besplatne alternative za uobičajene umjetničke potrepštine, ili možete ih napraviti sami.
antiperspiranti
Većina konvencionalnih antiperspiranti i dezodoransi su brojne sastojke koji su u vezi s zarazan raka.
Naime, kako su ti proizvodi ostaju na naše tijelo za vrijeme ove opasne kemikalije mogu se apsorbira kroz kožu i uzrokovati brojne zdravstvene probleme. Možete pronaći brojne recepte kako napraviti svoj vlastiti prirodni antiperspiranti i dezodoransi i umjesto da bi se izbjegle ove štetne nuspojave.
Stoga, kako bi se zaštitili svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji, te bi trebao izbjeći te 6 proizvoda, kao i konvencionalne čišćenje.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...