subota, 25. lipnja 2016.

UPOZORENJE ZA SVE: Ovo voće u kombinaciji sa Coca colom je smrtonosno za jesti i piti!

43674574

Na Tajlandu jedna osoba je umrla nakon što je pojela puno Duriana i pila colu. Saznajte zašto je ovaj plod smrtonosan u kombinaciji s kolom. Bilo je raznih izvješća u vezi voća Durian da može biti smrtonosno kada se konzumira s kolom, alkoholom, kaafom ili mlijekom.
Tamošnji mediji su izjavili da je 28-godišnji kineski turistit u posjeti Tajlandu umro zbog prekomjernog unosa Duriana dok je pio Colu u limenci.

Označili su ovu kombinaciju i kao “otrov kobre” i upozorili ljude da ne piju Colu odmah nakon jedenja Durian. Također vlasti u Tajlandu su izdali upozorenje da se ne pije Coca cola ili nešto s visokim sadržajem kofeina u roku od 8 sati, nakon što jedete Durian.
Prema izvoru, nesretni čovjek patio je od kofeinske intoksikacije izazvane valom krvnog tlaka koji je vodio do iznenadne srčane smrti.
Jedno istraživanje provedeno na Sveučilištu Tsukuba pokazalo je da je ova smrtonosna kombinacija moguća. Durian voće ima visok sadržaj sumpora koji narušava slom alkohola koja može isključiti aktivnost enzima koji pomaže očistiti otrovne proizvode u tijelu i do 70%.
Po tom istraživanju, toksični materijali nisu uspjeli da se očiste s obzirom da enzim ne radi ispravno zbog visokog sadržaja sumpora u Durian.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...