petak, 24. lipnja 2016.

Nećete vjerovati zašto OVO pije svaki dan… Ona je genije!

Drinks-THIS-Everyday

Aktivni ugalj nije cool, smrdljivi je rezultat spaljivanja drva ili uglja. Ova vrsta ugljena je stvorena posebno za upotrebu kao lijek.


Možda ste čuli za ugljen, jer se koristi u bolnicama da pomogne u liječenju slučajnog trovanja kod djece i odraslih. Ovaj aktivni ugalj se proguta, gdje upija toksine i otrove iz želuca. Aktivni ugalj se koristi i kod trovanja hranom, nadimanja i drugih bolesti koje uključuju želudac i probavni sistem.
Aktivni ugalj se može koristiti kada želite da očistite tijelo od toksina kroz režim koji uključuje nekoliko dana pijenja sokova i vode. Siguran je da se redovno pije, ali treba napomenuti da spužvasta svojstva uglja mogu nanijeti i štetu. Ne uzimajte sa suplementima ili lijekovima jer će ih apsorbirati. U velikim dozama, može izazvati dehidraciju. Kao dio detoksikacije, trebalo bi da se pije puno vode za ispiranje toksina iz tijela u svakom slučaju.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...