subota, 25. lipnja 2016.

Ovih 9 pakovanja tetrapaka ispunjeni su otrovnim sastojcima

sok

Kao jedan od najzdravijih pića na svijetu, kokosova voda je izuzetno koristana za zdravlje. Njegova jedinstvena kompilacija vitamina i minerala pomoći da zaštitite vaše tijelo.
Na primjer, bolje od sportskih pića, kokosova voda pruža sportašima prirodni kalij i magnezij-bogata piće koje njeguje dehidrirano tijelo, a smanjenje upale i balansiranje šećera u krvi. Znanstveni pregled objavljen u časopisu molekula je također pokazalo prednosti u rasponu od snižavanja visokog krvnog tlaka, sprječava srčani udar i liječeći rak. Ona također sadrži hormon biljka pod nazivom “trans-zeatinom” koji može biti koristan u liječenju demencije i Alzheimerove bolesti.
U stvari, protiv starenja Prednosti kokosovog vode su brojni, a proizvođači hrane su iskoristili svoje popularnosti. Međutim, nisu svi stvoreni jednaki – jer mnoge marke su uništene štetnih kemikalija ili obradu.

Pijete li ovaj tip (otrovnog) kokos vode?
Za zapakirane kokosove vode zadržati svoje hranjive tvari, to bi trebalo doći direktno iz svježih kokosa. Međutim, neki proizvođači su usvojili nekoliko načina pakiranja koji uništavaju njegovu čistoću:
1. Usvajanje vode od zrelih kokosa: hranjiva gusta voda dolazi od mladog zelenog kokosa. Kao jedan-seeded hranjive tvari ulaze u meso kokosa. Dakle, voda gubi nutritivne vrijednosti.
Ne samo da su hranjive jako razvodnili, okus je drugačiji od onog mladih kokosa. Zreli kokosi su bolji za izradu kokosovo mlijeko, ulje i druge proizvode. Oni su također jeftiniji za proizvođača kupiti.
2. Korištenje rekonstituiranog koncentrat umjesto svježe kokosove vode: Grijanje i svedena na sirup, redovito vode kasnije se dodaje ovom kokosovom vodom sirup za pakiranje. Kada je kokosova voda (ili bilo koje voće) se grije do te mjere, ona gubi svoje hranjive sastojke, a njen blagotvorni enzimi su denaturirani. Uvoz sirup kokosova voda je također jeftinija za proizvođača.
3. pasterizaciji kokosova voda s topline: zbog svoje delikatnosti, kokosova voda je prirodno kvarljiv. Valja držati na hladnom. Međutim, nekoliko proizvođača koriste izuzetno visoke topline da ubije bakterije i produžiti rok trajanja.
Ovaj proces uništava vitamine, minerale i enzime – kao i okus. Iako postoje i drugi načini da se ubiju bakterije i još uvijek zadrži hranjivi netaknut, proizvođači zanemaruju više zdrav način. Ako kokosova voda je također iz koncentrata, to će se popeo kroz proces zagrijavanja dva puta!
4. Dodavanje konzervansa na okus i zasladiti kokosova voda: Mlada kokosova voda je slatko i osvježavajuće. Međutim, neki proizvođači dodaju “prirodnog okusa” ili zaslađivača. Jedini razlog zbog kojeg bi potrebno za to je u slučaju kada su zrele kokosova voda koja ima kiseli okus.
5. trofeja kokosa kemikalija za prijevoz: Mnogi ne-organski kokos sačuvani za transport u SAD ih porinuće u poznatim karcinogenima – formaldehid ili natrijev metabisulfit. Ove kemikalije mogu curiti u i truju kokos meso i vodu.
Jesu li te marke kokosove vode zaradile svoje povjerenje?
Slijedi popis brendova koji bi mogli imati krišom svoje piće biti “100% Kokosovo Voda” ili “Svi prirodni kokosova voda”. Ali, neka kupac biti na oprezu!
C2o – Ovaj brand koristi visoku temperaturu pasterizacije do 120 stupnjeva Celzijevih s proizvodom u njihovim kantama. Oni koriste oba čelika i aluminijskih limenki.
Coco Libre (organski) – Iako je ovaj brand je označen organska, koristi kokosovu vod iz koncentrata. Njihova praksa obrade koristi bljeskalica pasterizacija toplinom. Prirodne arome su dodani.

CONA Zona – prehrana oznaka ovog branda otkriva njegov kokosova voda je izrađena od koncentrata.
Goya – Ova marka je proveo mega dolara na borbu protiv označavanja GMO u Kaliforniji. Oni koriste toplinsku pasterizaciju s dodatkom konzervansa, uključujući i šećer.
Goli sok Kokosovo Voda – To PepsiCo brand koristi vodu iz zrelog kokosa, a zatim bljesak pasteurizes pomoću topline. Oni su suočeni sa zajedničkom tužbom za korištenje sintetskih tvari i genetski modificiranih organizama (GMO) u svoje proizvode, dok označavanje varljivo.
JEDAN. Kokos Voda – Ovo je još jedan PepsiCo brand koji koristi Flash pasterizacija toplinom. Njihove kokos vode sadrže prirodne arome i šećera. Kao šećer tvar nije razvrstana kao na vrstu, ali to se može vrlo dobro biti tipa GMO koji se koristi u druge marke Naked sok.
Čistoća Organic – Iako je ovaj brand je označen organsko, to ne koristi najbolje prakse. Ona koristi koncentrata i bljesak pasterizacija toplinom u obradi njihovih kokosova voda.
Vita Coco – Krišom promatrati kao “100% čista”, ovaj brand pasteurizes svoj kokosova voda s topline i sadrži dodane zaslađivače. Oni također imaju Café verziju koja sadrži karagcnan – što je emulgator koji može iskaliti pustoš na crijevo zdravlje.
Zico – Ovo je Coca-Cola Company, koji je veliki GMO pristaša. Njihovi kokos vode izrađeni su od koncentrata, pasterizirana s ultra-visoke topline i dodao s prirodnim aromama.
U REDU. – Što sad?
Apsolutno najbolji kokosova voda dolazi ravno iz organskog kokosovog drveta. To bi trebao biti mlad i zelen. Ako morate odlučiti za zapakirane vode, odaberite sirovi i organski ili organski pomoću visoke “pritisak” obradu (HE). Kao i sve drugo (kad je u pitanju hrana) – znaju svoj izvor.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...