petak, 24. lipnja 2016.

GENIJALAN TRIK: Proširite TIJESNE cipele i spasite se ogromne muke!


56865

Vjerovatno da se svako od nas barem jednom susreo sa problemom tijesnih cipela, a posebno je to slučaj sa novom obućom koja tek treba da se ,,razgazi“.



Ukoliko je u pitanju obuća od prirodnih materijala, kao štp je koža, nemojte očajavati. Postoji idealno rješenje za ovaj problem!
Uzmite dvije plastične kese koje mogu da se zatvore. Sipajte u njih 1/4 vode. Stavite ih u obuću, pa cipele u zamrzivač. Kada se voda zaledila, izvadite obuću iz zamrzivača, ostavite 20-ak min da se led otopi. Izvadite kese pa osušite obuću fenom.
Ovaj trik je odličan za kožnu obuću. Može se primjeniti i na vještačkoj koži, ali zapamtite da ona ima tendenciju vraćanja, tako da ćete proces vjerovatno morati da ponovite poslije određenog vremena.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...