petak, 24. lipnja 2016.

Moja kuća nikad nije mirisala lijepo, ali kad su me naučili ovaj trik… NEVJEROVATNO!

36zhb5z

Zašto trošiti novac na skupe osvježivače sa hemikalijama – kada možete napraviti svoj vlastiti, domaći sprej, koji je izuzetno učinkovit u neutraliziranju neugodnih mirisa i potpuno je siguran i prirodan.

Najbolja stvar je da vam treba samo 3 sastojka da biste ga napravili.
Trebat će vam sljedeći sastojci:
¼ šolje deterdženta
4 kašike sode bikarbone
2 šolje vode
posuda za zagrijavanje
Priprema
Prvo, morate staviti ¼ šolje detrdženta u kantu. Zatim, trebate dodati 4 kašike sode bikarbone. Nakon toga, potrebno je dodati 2 šolje kipuće vode u smjesu i miješati sve zajedno. Ostavi na 30 minuta, sve dok se ne otopi. Uzeti sprej bocu i ulijte smjesu u nju.
Kako ga koristiti
Trebate koristiti ovu smjesu za prskanje stvari poput madraca, sofe, tkanine, tepiha ili kanalizacije bilo koje vrste. Vi ćete biti zaprepašteni rezultatima.
Napomena: Ako primijetite da je soda bikarbona nije dobro umješana, trebali bi dodati kap alkohola u bocu i opet pomiješati da se otopi. Ne ustručavajte se podijeliti ovaj članak sa svojim prijateljima i obitelji.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...