četvrtak, 23. lipnja 2016.

ZNOJE LI VAM SE RUKE? Ovo je spas za vas!

Screenshot_3-13

Znojne ruke je stanje koje utječe na ljude, uzimajući kontrolu nad svojim društvenim i osobnim životom. Razlozi poput problema stres, hormoni itd mogu doprinijeti znojne ruke.
Ne brini se i isprobajte ove divne lijekove koji ne samo da pomažu liječiti stanje. Oni također mogu spriječiti daljnje znojne ruku uspješno. Sve od tih lijekova koji su dostupni u vašem domu i možete ih nositi sa sobom dok ste u pokretu, a ruke će ostati suhe i svježe tijekom cijelog dana.

Prirodni lijekovi za znojne ruke
Zeleni čaj
Zeleni čaj pomaže u sušenje znoja, naravno, zatvaranjem pora. To sprječava znoj od bijega u površini kože, a također je odličan u uklanjanju viška ulja i vlage iz kože.
Pijenje zelenog čaja imaju detoksikacijski učinak na vaše tijelo, čime se eliminira loš miris u znoju i spriječiti bilo kakvo bakterijsko djelovanje na znoj. Piti 2-3 šoljice zelenog čaja dnevno i ispusti neki zeleni čaj kockice leda na svojim rukama, s vremena na vrijeme kako bi se spriječilo znojne ruke.
Alkohol
Alkohol je odličan prirodni lijek za liječenje znoja ruke, jer ima sušenje i dehidracijski učinak na tijelo. Vi ćete odmah osušite ruke ako utrljati alkohol ili na bazi alkohola proizvoda na dlanovima. Koristite alkohol maramice s vremena na vrijeme za kontrolu znojenja dlanova.
Soda bikarbona
Soda bikarbona će pomoći u održavanju kože suhom na površini jer ima velike apsorpcijska svojstva. Pomiješajte malo sode bikarbone i vode.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...