SASTOJCI
Za čokoladni biskvit (Ø 24 cm)
300 gr brašna
100 gr gorkog kakao praha
300 gr šećera
1.5 kašičica praška za pecivo
2 kašičice soda bikarbone
Za čokoladni biskvit (Ø 24 cm)
300 gr brašna
100 gr gorkog kakao praha
300 gr šećera
1.5 kašičica praška za pecivo
2 kašičice soda bikarbone
prstohvat soli
250 ml mleka
1 kašičica arome vanile (Dr. Oetker)
125 ml ulja (otopljenog putera)
250ml ključale vode
2 cela jaja
250 ml mleka
1 kašičica arome vanile (Dr. Oetker)
125 ml ulja (otopljenog putera)
250ml ključale vode
2 cela jaja
Za nežni Berry fil
600 gr smrznutog crvenog mix voća (maline, jagode, višnje i crvene ribizle)
70 gr gustina
150 gr kristal šećera
50 gr putera
600 gr smrznutog crvenog mix voća (maline, jagode, višnje i crvene ribizle)
70 gr gustina
150 gr kristal šećera
50 gr putera
Za penasti vanila krem
1 l mleka
150 gr kristal šećera
2 kesice vanilin šećera (može i bourbon)
2 kašičice arome vanile (Dr. Oetker)
3 kesice vanila pudinga (Dr. Oetker)
125 gr putera (sobne temperature)
2 kesice praha za šlag (Dr. Oetker)
1 l mleka
150 gr kristal šećera
2 kesice vanilin šećera (može i bourbon)
2 kašičice arome vanile (Dr. Oetker)
3 kesice vanila pudinga (Dr. Oetker)
125 gr putera (sobne temperature)
2 kesice praha za šlag (Dr. Oetker)
Dekoracija
Vaš izbor
Vaš izbor
Nema komentara:
Objavi komentar