Sastojci
4 odreska svinske vratine
1 glavica crvenog luka
250 ml piva
4 odreska svinske vratine
1 glavica crvenog luka
250 ml piva
1 žlica škrobnog brašna
ulje za prženje
ulje za prženje
Priprema
1.
Odreske vratine posolite i pobiberite po ukusu. U tavi na malo ulja prepržite ih s jedne i druge strane da se lijepo zapeku. Stavite ih na stran.
2.
1.
Odreske vratine posolite i pobiberite po ukusu. U tavi na malo ulja prepržite ih s jedne i druge strane da se lijepo zapeku. Stavite ih na stran.
2.
U istoj masnoći prepržite i luk koji ste isjekli na rezančiće da postane staklast.
3.
Na preprženi luk vratite prepržene odreske i zalijte pivom. i dinstajte dok meso ne omekša.
4.
Omekšalo meso izvadite, umak procijedite kroz sito, umješajte škrobno brašno i vratite na vatru da provrije.
Meso vratite u umak ili umak služite posebno uz meso.
I to je to:) želim vam dobar tek!!!
3.
Na preprženi luk vratite prepržene odreske i zalijte pivom. i dinstajte dok meso ne omekša.
4.
Omekšalo meso izvadite, umak procijedite kroz sito, umješajte škrobno brašno i vratite na vatru da provrije.
Meso vratite u umak ili umak služite posebno uz meso.
I to je to:) želim vam dobar tek!!!
Nema komentara:
Objavi komentar